Vi er enormt taknemlig til vores sponsorer

Vores Sponsorer

BJ Byg

Vi udfører alle slags opgaver inden for klinke og murerarbejde.

Mange års erfaring gør BJBYG til et sikkert og professionelt valg når du skal have lavet ombygning, tilbygning samt renovering af facade, tag, adeværelse eller baggang. På vores hjemmesiden giver vi dig et indblik i, hvad vi står for og hvilke kvaliteter vi værdsætter når vi skal udføre opgaver for erhvervslivet og vores mange privatkunder. Hos os er kvalitet ikke noget man bare taler om.

BJ Byg

CoreOne is first and foremost a Danish-owned furniture factory, competitively placed in Vietnam, and supported by a sales office in Denmark. Our success is cultivated by our genuine passion for furniture design, innovation and customer interaction. Our company was founded in 2008, and is anchored in Danish traditions of design, crafts and tradesmanship, bringing Scandinavian designs to our factory in Vietnam and affordable quality furniture onwards to our customers all over the world.

Core One

Bording Bageri er Danmark's bedste bageri :-)

Bording Bageri

Med sine 1800 kvadratmeter er BIKEWORLD en af landets allerstørste cykelbutikker og den største i Midtjylland. Der er dog ingen diskussion om, at BIKEWORLD har Danmarks største udvalg. Der er altid mere end 2000 cykler på lager. Der er mere end 300 forskellige hjelme. Tøjafdelingen bugner med kvalitetsmærker som Assos, Maloja og Giordana

Bikeworld
Bording Brugtbilcenter og Autolak

Hos Bording Brugtbilcenter sælger vi gode brugte biler. Bilerne er gennemgået fra A-Z inden de sættes til salg. Du finder ikke en brugt bil til salg, som vores mekanikere ikke ville være glade for selv at køre i.

Vi har hjulpet vores kunder med at finde gode, brugte biler i mere 40 år fra samme adresse i Bording, hvor vi både fungerer som bilforhandler, autoværksted og autolakerer.

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.

Den Jyske Sparekasse

Velkommen til Bakkens Auto på toppen af Silkeborg - vi har altid en bred vifte af de populære kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser. Vi har selv nøje udvalgt samtlige biler, samt forestået både teknisk og kosmetisk klargøring. Vi kender bilernes service historik, så vi kan problemfrit indestå for salgsbilerne. Vi går meget op i tryghed og kundetilfredshed i enhver bilhandel, idet det er vores faste overbevisning, at dette giver de bedste bilhandler og underelationer.

Attraktiv finansiering eller evt. leasing tilbydes.

Vi glæder os til at byde velkommen.

Bakkens Auto
Tømrerfirmaet Sølager

Håndværker virksomhed, som udføre alle former for opgaver inden for byggebranchen. Vi er en alsidig samarbejdespartner, når du har brug for en håndværker.

Sehested Bording

Sehested Bording - transport mellem Danmark og Norge

BORDING CYKEL MOTION >

Her på vores hjemmeside kan du finde alle informationer om klubben.  Alle vores daglige kommunikationer foregår på vores Facebook side som er en lukket gruppe, der er kun adgang for kontingent betalende medlemmer.  

  • Facebook Social Icon

Formand: Finn Jensen

Platanej 35

7441 Bording

Tel: 41953508

Email: bcmformand@gmail.com