top of page

Vores Sponsorer

Vi er enormt taknemlig til vores sponsorer

core%20one_edited.png
Core One

CoreOne is first and foremost a Danish-owned furniture factory, competitively placed in Vietnam, and supported by a sales office in Denmark. Our success is cultivated by our genuine passion for furniture design, innovation and customer interaction. Our company was founded in 2008, and is anchored in Danish traditions of design, crafts and tradesmanship, bringing Scandinavian designs to our factory in Vietnam and affordable quality furniture onwards to our customers all over the world.

ege-blomster.jpg
Egeblomster

Egeblomster i Bording er en spændende blomster butik med de nyeste trends. Vi er et lille team men med forskellige stilarter og ideer. Kig ind!

Tømrerfirmaet Sølager

Håndværker virksomhed, som udføre alle former for opgaver inden for byggebranchen. Vi er en alsidig samarbejdespartner, når du har brug for en håndværker.

Bording Brugtbilcenter og Autolak

Hos Bording Brugtbilcenter sælger vi gode brugte biler. Bilerne er gennemgået fra A-Z inden de sættes til salg. Du finder ikke en brugt bil til salg, som vores mekanikere ikke ville være glade for selv at køre i.

Vi har hjulpet vores kunder med at finde gode, brugte biler i mere 40 år fra samme adresse i Bording, hvor vi både fungerer som bilforhandler, autoværksted og autolakerer.

bf12_edited.jpg
BF 12

BF12 er underleverandør til køkken-, møbel-, og byggeindustrien – både nationalt og internationalt. I tæt samarbejde med dig sikrer vi det bedste slutresultat, produceret på den mest økonomiske og bæredygtige måde.

MBE%20Logo_edited.png
Midtjydsk Beton

Midtjydsk Beton-vare og Elementfabrik er danskejet og fremstiller betonelementer til kontor-, industri- og boligbyggerier. Med 60 års brancheerfaring indenfor betonelement fremstilling og vores konstante fokus på optimering af produktionsmetoderne på vores elementfabrik, er vi godt rustet til at matche kravene fra såvel den nationale som den internationale byggeindustri.

xl_edited.jpg
XL Brejnholt Bording

Bording TømmerHandel A/S har hjemsted i Bording og er en selvstændig tømmerhandel og byggemarked.

Vi er i koncern med Brejnholts Tømmerhandel A/S i Randers, Kjellerup Tømmerhandel A/S, Vejle Trælasthandel A/S, Lillebælt og primo 2013 også i Århus.

Vi lagerfører trælast, plademateriale, murerartikler, betonvarer, belægningssten, byggematerialer, beslag, værktøj, søm, skruer mm. og henvender os både til den professionelle håndværker og til den private "gør-det-selv" mand.

bottom of page