top of page

OM BORDING CYKEL MOTION

Bording Cykel Motion startede i 2008, da Preben Knudsen og nogle få andre startede med at køre ude på landevejen omkring Bording og omegn.  Flere og flere startede med at få interesse for cykling og Preben's hold begyndt at vokse.  I dag har vi næsten 100 medlemmer som kører på racer, gravel og MTB og nogle få som også dyrker triathlon.  I 2017 blev Bording Cykel Motion en officiel forening.

Alle er velkomne i Bording Cykel Motion - det eneste krav er at man køre med cykel hjelm.  Vi vil gerne se alle ude på cyklen, så hvis der er nogen som har lyst til at starte et børne hold eller cykelkurv hold, vil vi gerne hjælpe jer til at få det sat i gang.

 

I løbet af året har vi mange sociale arrangementer, som jeres påhæng også er velkommen til at deltage i .  Vi laver forskellige ture - vi har en Harzen tur, en Mallorca tur, en Molsbjerge tur osv.  I løbet at vinteren kører vi ud til forskellige MTB områder i nærheden.  Så det er ikke bare cykling - vi er faktisk rigtig gode til at hygge os også.

Kom og vær med vi glæder os til at se jer.

TRÆNINGSDAGE

RACER - GRAVEL - MTB

Vi cykler tørsdag og søndag fra Bording Friluftsbad - ses vi?

I Bording Cykelmotion har vi officielle træningsdage torsdag og søndag.

Torsdag kl. 18
Søndag kl. 09:30 

Vi kører ture af forskellig længde - typisk i intervallet 2-3 timer.

Vi vil altid forsøge at niveauopdele os, så alle har den mest optimale cykeltur. Der opfordres til, at alle der møder op, melder sig ind i den rigtige fartgruppe.

Der er altid afgang fra Bording Friluftsbad og også hjemkomst der
, så vi kan få lidt social hygge efter turen på tværs af fartgrupperne.

Vi opfordrer i øvrigt til at følge med på Facebook, hvor mange ligger ture op og som man så kan køre med på.

bottom of page