top of page

MANDFOLK PÅ MTB

Mandfolk på MTB – Bording er et fællesskab under Bording Cykel Motion.

Det sociale er i centrum, når vi ruller ud på stierne og sporene omkring Bording. Er du til humor, røverhistorier og socialt samvær, samtidig med at du får frisk luft og motion, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig.

Uanset om du er i meget god eller virkelig dårlig form, så er der plads til dig hos Mandfolk på MTB. Vi kører som udgangspunkt sammen i én gruppe, men hvis vi er rigtig mange, deler vi måske op i grupper. Uanset om vi kører sammen eller i grupper, så er der ALTID en gruppe til netop dit niveau!

Vi stræber på sigt på at der både før og efter vores MTB-tur er der mulighed for hygge og kaffe og vi vil opfordre til at du prioriterer at støtte op omkring hyggen - dette er selvfølgelig lidt afhængigt af vejret, da vi indtil videre er under åben himmel.

Kom som du er! Du behøver hverken dyr cykel, smart cykeltøj eller klik-sko. Det eneste, der er vigtigt, er at du kommer. Og er du i tvivl om det mindste så melde dig i Facebook gruppen - Mandfolk på mountain bike - Bording. I denne Facebook gruppe kan du få information om Mandfolk på MTB – Bording. Det er også her gruppens medlemmer kan dele information omkring planlagte og gennemførte ture.


Vi kører søndag kl. 09.30 og  torsdag kl.18 fra Bording Friluftsbad, Borgergade, 7441 Bording. Derudover er alle medlemmer velkommen til at aftale ekstrature.

Indmeldelse i Bording Cykel Motion er ikke påkrævet endnu, så indtil videre er det gratis at være med. I løbet af efteråret/vinteren vil vi åbne op for indmeldelse og det vil fremgå på Facebook gruppen hvordan man indmelder sig.

 

Kontaktperson:
Formand: Finn Jensen
Tel: 4195 3508
Email: bcmformand@gmail.com

Husk - at vi altid kører med cykelhjelm når vi er på tur sammen.

Se videon her:
mandfolk pic.jpg
bottom of page